web analytics

Gaby Albrecht en Ich freu mich drauf

Gaby Albrecht

Gaby Albrecht heeft al vanaf de jaren 80 een carrière als zangeres en stond al op achtjarige leeftijd op de bühne. In 1991 kwam het eerste echte grote succes met de single “Eine Handvoll Heimatland“. Maar ook in de jaren daarna had ze nog veel succes met onder andere “Rosen müssen gar nicht sein” en “Du bist das Licht“.

Als Gaby Albrecht niet optreed of aan een nieuw album werkt brengt ze tijd door met familie, werkt ze in de tuin, kookt ze of leest ze een goed boek. Dat heeft ze allemaal gedaan de afgelopen tijd, want na twee jaar brengt ze eind oktober weer een album uit. De titel van dit album is “Ich freu mich drauf“, naar de gelijknamige single die ze vorig jaar al uitbracht. Op het album staan 14 nieuwe liedjes waaronder een duet met Ronny Weiland. Het album komt 26 oktober uit.

Bekijk hier Gaby Albrecht met Ich freu mich drauf:

1 gedachte over “Gaby Albrecht en Ich freu mich drauf”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven