web analytics

Roland Kaiser maakt acteerdebuut in Tatort

Roland Kaiser
Schlagerzanger Roland Kaiser maakt op 60-jarige leeftijd zijn acteerdebuut in de Krimi Tatort. Het gaat om een gastrol in de serie dat zich afspeelt in Münster.

In deze aflevering moeten Commesaris Thiel (Axel Prahl) en Prof. Boerne (Jan Josef Liefers) de moord op een jonge vrouw oplossen. In haar tas vinden ze een entreekaart voor het concert van de bekendste schlagerzanger van het land: Roman König (inderdaad gespeeld door Roland Kaiser).

Roland Kaiser verheugt zich op de draaidagen en vind het spannend om bij Tatort in Münster te werken wat zijn tweede thuis is geworden. Het filmen van de aflevering begint volgende week, een uitzenddatum is nog niet bekend.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven