web analytics

Truckstopzanger overleden

Truckstop
Gisteren, 14 augustus 2012, is Lucius B. Reichling op 65 jarige leeftijd overleden. Hij was de zanger van de Duitse countryband Truck Stop.

In 1973 richtte Lucius de band Truck Stop op en speelde hij viool en gitaar. Met hits als Take it Easy, altes Haus, Hilly Billy Country Hilly en Großstadtrevier heeft hij zich in de harten van miljoenen mensen gezongen. Lucius B. Reichling was al een tijdje ziek. Tijdens Wenn die Musi spielt in juli 2012 was hij herstellende van longebolie en de longonsteking die daarbij kwam kijken. Hij werd toen vervangen door Andreas Cisek

Lucius is gestorven aan een longontsteking en aan een te laat ontdekte vorm van kanker. De band Truck Stop is bedroefd en zijn in diepe rouw. De band houd niet op te bestaan, want het motto van Lucius en daarmee ook van de band is “The show must go on”. De taak is er nu voor de band om Lucius met zijn mooie nummers te eren en daarmee in herinnering te houden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven