web analytics

Heino gaat rocknummers zingen

Heino
Volkszanger Heino brengt op 5 oktober weer een nieuw album uit, maar deze keer zingt hij bekende hits van bands als Rammstein en den Toten Hosen. Een opmerkelijke keuze, want deze bands zijn namelijk rockbands.

Een paar jaar geleden zei Heino al dat hij thuis bijna nooit naar volksmuziek luisterde, hij is ook een fan van Rammstein.”Die hebben echt goede nummers gemaakt. Ik vind het mooi dat harde muziek en als er ook nog een mooie tekst in een nummer zit is het helemaal fantastisch.” aldus de levende legende.

Nu gaat hij dus de nummers bewerken en op zijn eigen manier zingen. Op 5 oktober kan iedereen daar van genieten als het album “Mit freundlichen Grüßen…Heino” uitkomt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven