web analytics

Immer wieder sonntags ook in 2013 op tv

Stefan Mross Sinds acht jaar presenteert Stefan Mross het muziekprogramma Immer wieder sonntags. Dat doet hij heel goed, want de chef van de SWR heeft al aangegeven dat ook volgend jaar hij het programma mag gaan presenteren.

Als reden werd er opgegeven dat de kijkcijfers goed zijn en dat er een grote groep vaste fans zijn van Immer wieder sonntags en Stefan Mross. Per aflevering kijken er gemiddeld twee miljoen kijkers en zijn er bij de opnames zo’n 2200 mensen als publiek in het Europapark in Rust.

Ook Stefan Mross is nogsteeds blij dat hij het programma mag presenteren. “Live presenteren is spontaan en adrem zijn, dat is spannend, verrassend en dat maakt het leuk”, aldus de presentator, die het negende jaar met een goed gevoel tegemoed ziet.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven