web analytics

Angela Wiedl is moeder geworden

image

De Duitse zangeres Angela Wiedl , bekend met het nummer “A bisserl Herzklopfen“, is op 22 juni moeder geworden van een meisje, Gina Maria. De vader is de frontman van de volksmuziekgroep die Schäfer, de 58-jarige Uwe Erhardt.

Angela Wiedl, die nu 45 is, vind de geboorte van haar dochter een godsgeschenk. Ze zegt het in een interview met Das neue Blatt. “Er is niets mooiers als weer een nieuw leven te schenken, een kind is de ziel van een huis.”

Zeven jaar geleden lachte het leven haar niet toe. In 2003 werd de zeldzame zenuwziekte ADEM geconstateerd bij haar drie jarige dochter Angelina Maria. Twee jaar later overleed ze. Hierdoor stopte Angela Wiedl met zingen en deze klap was ook teveel voor haar huwelijk met Walter Schmidt wat dus stuk liep.

Angela Wiedl dacht dat ze nooit meer zou zingen, maar door het geloof in God wist ze in 2008 toch een album op te nemen en droeg ze deze op aan haar overleden dochter. Een jaar later, in 2009 keerde de liefde terug in haar leven, ze ontmoette Uwe Erhardt van die Schäfer. In 2011 trouwde het paar en in 2012 werd hun liefde bekroond met een wonder: Gina Maria.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven