web analytics

Bert trouwde dag voor overlijden zijn Milly

Cindy & Bert
Het blijkt dat een dag voor het onverwachte overlijden van Bert Berger alsnog zijn jawoord heeft gegeven aan zijn levenspartner Milly.

Het is een bericht waarbij de fans van Bert een beetje troost uit kunnen halen, zijn grote wens, trouwen met zijn jarenlange levenspartner Milly is toch nog uitgekomen. Een dag voordat hij de strijd tegen zijn zware longontsteking verloor heeft hij de tien jaar oudere Milly zijn jawoord gegeven in een ziekenhuiskamer in Düsseldorf. Eigenlijk wilde Milly helemaal niet meer trouwen, ze heeft het ene na het andere aanzoek afgewezen.

Maar de vrijdag voor zijn overlijden kon Milly haar geliefde Bert zijn grote wens niet meer weigeren en stemde ze toe. “Ik kwam de kamer binnen en hij zei liefdevol, Nu moet je met me trouwen!, zegt de 76-jarige Milly in de krant Bild. Met Nee nam Bert geen genoegen, hoewel het aanzoek voor Milly als een donderslag bij heldere hemel kwam had Bert toch alles al geregeld.

Bij de plechtigheid was er een ambtenaar van de burgerlijke stand en de beste vrienden van het paar aanwezig. Bert lag in zijn bed omdat hij verzwakt was door zijn ziekte. Tijdens de plechtigheid hield hij Milly vast en nadat het jawoord was uitgesproken voelde Milly een mengeling van vreugde en verdriet. Ze wist dat het heel slecht met Bert ging.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven