web analytics

Adoro komt met Live DVD Ein abend mit Adoro

Adoro In 2007 werd de groep Adoro opgericht en werden de zangers bij elkaar gezocht. Dat werd een succes, want inmiddels hebben ze al vier albums in de top 5 weten te zingen. In de herfst komt alweer het vijfde album, maar eerst komt er in augustus de allereerste live DVD, iets waar de fans lang op hebben gewacht. Er werden in maart 2012 in de Festhalle Frankfurt opnames gemaakt terwijl ze met hun tour “Liebe meines Lebens” bezig waren. De titel van de DVD heet “Ein Abend mit Adoro” en ligt op tien augustus in de winkel.

Op de dvd is te zien hoe er symfonie-orkest, ondersteund door een vijfkopige band Adoro muzikaal ondersteunen . Op de dvd zingen ze natuurlijk bekende nummers, zoals het eerste nummer “Wenn es dich irgendwo gibt…“, dat wordt opgevolgt door het nummer “Dein Lied“.

De vijf jonge operazangers zijn hun originele concept trouw gebleven, van goede popnummers ook hymnische aria’s te maken. Zo is er bijvoorbeeld het nummer “Dein ist mein ganzes Herz” en is het nummer “Wunder geschehn” in een speciale pianoversie gestoken. Na twee uur is een avond met Adoro weer ten einde, maar gelukkig kan je met de dvd het gewoon telkens opnieuw beleven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven