web analytics

Vicky Leandros gaat touren en komt naar België en Nederland

Vicky Leandros
Vanaf april 2013 gaat Vicky Leandros met haar tour “Ich Liebe das Leben” langs vijf landen waaronder België en Nederland.

De carrière van Vicky Leandros gaat lang terug, maar veertig jaar geleden werd ze na één avond een internationale ster. Op het Eurovisie songfestival van 1972 zong ze “Après toi” en won daarmee de liedjeswedstrijd. Dat jaar werd het nummer bijna acht miljoen keer verkocht en was ze de best verkopende artiest wereldwijd van dat jaar.

Dit veertig-jarig jubileum is een beetje de aanleiding om met een grote tour te komen. Ze zingt natuurlijk haar grote hits als “Ich Liebe das Leben” en “Ich hab’ die Liebe geseh’n“. Ook haar grootste Duitse hit “Theo, wir fahr’n nach Lodz” mag natuurlijk niet ontbreken.

In België komt Vicky Leandros naar de Kursaal in Oostende op 18 mei 2013.
In Nederland treed ze op in het Luxor Theater in Rotterdam op 19 mei 2013.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven