web analytics

Jürgen Drews en Hermes House Band maken EK-Single

Jurgen Drews
Morgen begint het Europees Kampioenschap voetbal in Polen en Oekraïne dus worden er een hoop EK-nummers gemaakt. Dit gebeurd ook in Duitsland, maar nu is er wel voor een bijzondere samenwerking gezorgd: Jürgen Drews en de Hermes House Band hebben een nummer opgenomen. Dus een echte muzikale Nederland – Duitsland.

Het nummer “Hey, We’re gonna Rock this place” is een engelstalige cover van de àpres-skihit van de Puhdys: “Hey, wir woll’n die eisbär seh’n“. Het is een lekker opzwepend nummer geworden wat ook zeker na het EK nog gedraaid kan worden. Want een nummer met de feestband van Europa en de Koning van Mallorca kan alleen maar feest worden.

Bekijk hier Jürgen Drews & Hermes House Band met “Hey, We’re gonna Rock this place“:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven