web analytics

Helene Fischer voor de twintigste keer op nummer 1

Helene Fischer
Helene Fischer weet succes op succes te stapelen en behoort samen met Andrea Berg tot de best verkopende zangeres in Duitsland. Haar album Für einen Tag heeft al goud en platina en nu heeft ze een nieuwe mijlpaal bereikt.

Met haar huidige single “Die Hölle morgen früh” staat ze voor de twintigste keer op de eerste plaats van de Duitse Airplay-hitlijst. Helene Fischer zegt zelf over het nummer: “Het is een echte Schlager. Grappig en fris, het brengt een glimlach op je gezicht. Het maakt niet uit wat er morgenochtend is, ik geniet van de nacht. Ik stel me een moedige jonge vrouw voor die wat probeert en zegt, wat morgen is komt morgen. Het is een nummer dat kracht geeft”

De hitnotering was reden genoeg voor de platenmaatschappij om deze single uit te brengen en dat doen ze op 18 mei. Bij deze single staat ook een gloednieuw nummer genaamd “Und wenn’s so wär“, daarnaast komt er ook een remix van “Die Hölle morgen fruh” op de single te staan.

Bekijk hier Helene Fischer met Die Hölle morgen fruh:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven