web analytics

Andrea Berg haar nieuwe single heet Dass kann kein Zufall sein

Andrea Berg
Andrea Berg komt met de derde single van haar huidige succesalbum ‘Abenteuer‘. De keus is gevalen op de Duitse versie van de nummer 1-hit “Call My Name” van Pietro Lombardi. Dat heeft de titel Dass kann kein Zufall sein gekregen. Het nummer heeft de lastige taak om twee grote hits op te volgen als single. Vooral “Ich schieß dich auf den Mond” werd een grote hit en wordt nu al getipt als grote kanshebber op de titel Schlager-Hit van 2012.

Het voornemen is om dit jaar geen nieuw album uit te brengen. Na het grote “Andrea Berg – Open Air” op 21 juli in Aspach houd ze een lange zomerpauze. Ook de nieuwe tournee, wederom onder regie van DJ Bobo, wordt pas in 2014 verwacht.

Bekijk hier Andrea Berg met Dass kann kein Zufall sein bij Carmen Nebel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven