web analytics

Stefan Mross weer gelukkig

Stefan Mross

Voor het eerst sinds de scheiding van Stefanie Hertel vertelt Stefan Mross aan tijdschrift Superillu dat hij weer een vrouw aan zijn zijde heeft. Hij zegt dat het hem op dit moment zeer goed gaat en hij ronduit gelukkig is.

De twee willen hun relatie langzaam en in alle rust laten opbloeien. Hij zegt dat ze in haar beroep succesvol is en gewoon een geweldige vrouw is. Stefan Mross wil niet loslaten wie het is, maar de afgelopen weken is hij met zijn Immer wieder sonntags-collega Susanne gespot in Berlijn waar ze over de markt liepen met een kus hier en een knuffel daar.

Met zijn ex-vrouw Stefanie Hertel onderhoud hij nog goede banden, ze zijn goed bevriend en er zullen meer gezamelijke optredens komen. Ook zij heeft weer opnieuw de liefde gevonden in gitarist Leopold Lanner die ook met haar optreed.

Toch vraagt Stefanie Hertel ook muzikale raad aan Stefan Mross. Ze heeft hem de nieuwe nummers laten luisteren en zijn mening gevraagd. Ze doet dat al 17 jaar en ze weet dat Stefan Mross eerlijk zijn mening geeft.

Over haar deelname aan Let’s Dance zegt hij: “Stefanie kan dat aan, Ik ken haar waarschijnlijk beter dan wie ook ter wereld en weet dat ze ambitieus is.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven