web analytics

Monika Martin, een leven lang misschien

Monika MartinMonika Martin komt in januari 2012 met een nieuw album: “Ein Leben lang vielleicht“. Daarom is nu het gelijknamige nummer als single uitgebracht. In het refrein zingt ze “Een nee is makkelijker dan een leven lang misschien”.

Monika Martin heeft geen nee gezegt toen de Griekse componist Nikos Ignatiadis contact met haar zocht nadat hij geïnspireerd werd door haar stem. Na de eerste gesprekken waren ze enthousiast en zo is dit nummer ontstaan. In “Ein Leben lang vielleicht” zit het nummer vol met nostalgie en verlangen naar liefde. De muziek versterkt de tekst en een Grieks gitaarspel mag natuurlijk niet ontbreken.

Bekijk de videoclip van Monika MartinEin Leben lang vielleicht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven