web analytics

Tony Marshall in financiële problemen

Tony Marshall

Tony Marshall bekend van zijn hit “Schöne Maid” en daarmee miljoenen verdiende heeft nu financiële problemen. Hij werd door verschillende banken als niet kredietwaardig beoordeeld. Hij heeft zijn ruime villa in Baden-Baden al moeten verkopen en woont met zijn vrouw Gaby nu in een huurhuis.

Dit is het niet enige, ook zijn villa in Florida en zijn 37 old-timers waar hij gek mee was zijn al de verkoop in gegaan. Tony Marshall zegt tegen Bild dat het geen geheim is dat hij door transacties met ontroerend goed in financiële moeilijkheden is geraakt. Vier bedrijven kregen nog geld van hem, maar dat was onterecht. Ook werd er een deurwaarder op hem afgestuurd, maar die heeft hem nog niet gevonden.

Nu lijken de problemen lichtelijk voorbij, Tony Marshall heeft alles betaald en staat nu ook voor 45.000 euro borg voor een vriend. Het belangrijkste nu vind hij dat weer voor zijn fans kan optreden, waarschijnlijk meer uit noodzaak dan uit plezier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven