web analytics

Florian Silbereisen heeft relatie met Sara

Volgens dagblad Bild is Florian Silbereisen weer helemaal gelukkig in de liefde. Hij zou al sinds eind 2021 een relatie hebben met Sara.

De 41-jarige presentator zou de 34 jarige Sara al jaren kennen. Ze leerde elkaar kennen in het hotel Seerose bij de Fuschlsee in het Oostenrijkse gebied Salzkammergut waar zij werkte en sinds het begin van de coronaperiode hebben ze steeds meer tijd met elkaar doorgebracht. In het voorjaar van 2022 wisselde ze van baan en is zou ze bij Florian zijn ingetrokken. Ze zouden gezamenlijke hobby’s hebben zoals fietsen, motorrijden en bergwandelen.

Een vriend van het paar zegt tegen Bild: “Bij Flo en Sara is het in kleine stappen van vriendschap naar liefde gegaan. Sara is niet iemand die haar beroemde vriend aanbid. Ze is aardig en charmant maar ook praktisch en nuchter.” Verder staat ze op eigen benen en Florian waardeert het normale leven met zijn partner zoals barbecues en koken thuis en tijd met vrienden en familie, ver weg van de rode lopers en feestjes.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven