web analytics

ZDF-Fernsehgarten van zondag 28 mei 2023

Op eerste pinksterdag, zondag 28 mei is bij de ZDF weer een nieuwe aflevering te zien van ZDF-Fernsehgarten.

Andrea Kiewel presenteert opnieuw deze uitzending vanuit de Mainzer Lerchenberg, en net als elk jaar met Pinksteren staat de Fernsehgarten dit jaar weer in het teken van de grootste televisierommelmarkt, waar wordt gerommeld, afgedongen en geruild. Samen met haar gasten gaat Andrea op zoek naar kleine en grote schatten op de rommelmarkt.

De (muzikale) gasten zijn: Heinz Rudolf Kunze, Luca Hänni, Ben Zucker, Vincent Gross, Anna-Carina Woitschack, Florian Künstler, Iggi Kelly, Neonlicht, SOPHIA, Anna-Sophie, Boppin’B, Lisa Nüdling, Wendela Horz, Sven Deutschmanek en anderen.

Uitzending: Zondag 28 mei om 12:00 bij ZDF

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven