web analytics

Terugkijken: Schlager-Spaß mit Andy Borg van 21 januari 2023

Schlager-Spaß mit Andy Borg

Op zaterdag 21 januari was bij de SWR weer een nieuwe aflevering te zien van het programma Schlager-Spaß mit Andy Borg. Deze is nog een maand via internet te bekijken.

Andy Borg begroet in zijn oude vertrouwde wijnlokaal de sterren uit de schlager- en volksmuziekwereld voor een gezellige muzikale avond. De artiesten laten hun nieuwe hits horen, maar natuurlijk ook de bekende nummers van toen.

De muzikale gasten deze aflevering zijn: Lucas Cordalis, Ireen Sheer, Miguel Gaspar, Art Garfunkel jr., Birgit Langer, Fäaschtbänkler, Die Innsbrucker Böhmische und Prinzbach Highlanders. Zu sehen im SWR Fernsehen und danach auch in der ARD Mediathek.

Deze aflevering van Schlager-Spaß mit Andy Borg is nog tot 20 februari 2023 te zien: