web analytics

Anita Hofmann getrouwd met Christian

De Duitse zangeres Anita Hofmann heeft Ja gezegd. De helft van het duo Anita & Alexandra Hofmann, voorheen de Geschwister Hofmann is zaterdag in haar stad Meßkirch kerkelijk getrouwd met radiopresentator Christian Filip.

Een dag eerder, op vrijdag 29 juli 2022, was er een burgerlijk huwelijk waar Anita (45 jaar) en Filip (48 jaar) elkaar voor de wet trouwde. Op zaterdag was er dan het kerkelijk huwelijk waar het paar elkaar de eeuwige trouw beloofden. De bruid droeg een witte kanten bruidsjurk met sluier. Er werd gefeest met zo rond de vijfhonderd gasten, waaronder ook 240 fans die uit heel Duitsland waren gekomen. Voor hen was er een apart feest waar het bruidspaar een half uur is geweest. Bij het grote feest waren er collega’s zoals Patrick Lindner, Rosanna Rocci en Geraldine Olivier.

Anita zegt tegen Bild:” Het was een droom! We hebben een grote familie en we hebben het groot gevierd. Ik ben helemaal in de zevende hemel, ik had niet gedacht dat ik het in dit leven zou meemaken en ik geniet van elk ogenblik.” Het plan was om vorig jaar al te trouwen, maar door de coronapandemie moest deze verschoven worden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven