web analytics

ZDF-Fernsehgarten on tour van 17 oktober 2021

Op zondag 17 oktober presenteert Andrea Kiewel de tweede en laatste aflevering van ZDF-Fernsehgarten on tour. Ook deze week laat Wittenberg zich weer van zijn mooiste historische kant zoals de vele gebouwen uit de renaissance.

Andrea Kiewel en haar gasten weten het publiek te vermaken met spannende en informatieve verhalen en dus bestaat het programma uit een bonte mix van spel, sport, plezier en informatie met natuurlijk veel muziek. Armin Roßmeier laat al het lekkers uit de regio zien en Bürger Lars Dietrich is weer op pad geweest voor de mooie plekken van Sachsen-Anhalt.

Muzikale gasten: Kerstin Ott, Brenner & Maschine, Marcus & Martinus, Sotiria, Versengold, Annemarie Eilfeld, Keimzeit, Mads Langer, EES, SOPHIA, de Musical Ku’Damm 56 enDJ Ötzi.

Uitzending: Zondag 17 oktober om 12:00 bij ZDF

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven