web analytics

Helene Fischer – Im Rausch der Sinne bij ZDF

Op zaterdag 16 oktober is bij ZDF de muziekfilm ‘Helene Fischer – Im Rausch der Sinne‘ te zien. Het is een zestig minuten durende reis door het nieuwe album en de ziel van Helene. De regie is in handen van de in Duitsland meervoudig genomineerde regisseur Russel Thomas.

Magische kippenvelmomenten op het podium, state of the art presentaties en een internationaal productieteam en een grote Duitse superster zo persoonlijk en van dichtbij beleven zoals nooit eerder: Helene Fischer zet met ‘Im Rausch der Sinne’ een nieuwe norm voor artiesten.

De geliefde artiest stelt haar nieuwe nummers voor in een ongewone showcase: elk nummer wordt op een bijzondere manier nieuw en spannend gepresenteerd. Helene laat ook persoonlijke backstageverhalen zien.

Uitzending: Zaterdag 16 oktober om 21:45 bij ZDF

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven