web analytics

Laura Wilde en Es ist nie zu spät

Laura WildeLaura Wilde heeft de videoclip uitgebracht van Es ist nie zu spät, de nieuwe single van het gelijknamige album.

Met haar actuele album ‘Es ist nie zu spät’ ging het begin van het jaar erg goed met Laura Wilde. De verkoopcijfers waren goed, mede dankzij het nummer Wolkenbruck im 7ten Himmel, dat ook aan de top van de Airplay-Charts Konservativ stond. Op het album staan liedjes waar haar eigen verhalen en belevenissen in zitten, iets wat belangrijk was. Haar motto dat je voor je dromen moet vechten komt voort in het titelnummer ‘Es ist nie zu spät’.

Het is een diepzinnig nummer, maar het is ook een lekker optimistisch nummer waarbij je de zorgen van alledag en alle slechte nieuwsberichten uit de wereld een paar minuten kan vergeten. Misschien kunnen we dan toch hopen, dat het misschien echt nog niet te laat is. Het is in iedergeval nooit te laat voor hele mooie dromen.

Bekijk hier Laura Wilde en Es ist nie zu spät:

Het album bij bol.com:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven