web analytics

die Helene Fischer Show van maandag 25 december 2017

ZDFZoals elk jaar op eerste kerstdag, is er ook dit jaar weer een uitzending van Die Helene Fischer Show op ZDF.

Helene Fischer presenteert haar show met nationale en internationale gasten. Verschillende duetten zorgen voor grote emoties en voor kippenvel. Een van de duetten is die van Helene samen met Vanessa Mai en met presentatrice Barbara Schöneberger die al drie albums heeft uitgebracht. Ook is actrice Stephanie Stumph te gast die het nummer “Herzbeben” voor Helene Fischer heeft geschreven. Ook is er acrobatiek met Diavolo en met Thomas Seitel

Andere gasten zijn: de groep Santiano, The Kelly Family, The Baseballs, James Blunt, de Italiaanse zangeres Gianna Nannini, Max Giesinger, die Höhner, speelt ze de pottenbakscène uit de musical Ghost met Alexander Klaws, Alex Christensen, de tien jarige Celine Tam, buikspreker Sascha Grammel, het ensemble van de musical Tanz der Vampire, de Duitse acteur Matthias Schweighöfer, de Zwitserse zanger Seven en hoofdrolspelers uit de Amerikaanse serie Nashville: Charles Esten en Clare Bowen.

Uitzending: Eerste kerstdag maandag 25 december om 20:15 bij ZDF

Uitzending gemist? De uitzending is nog tot zondag 31 december te zien in de ZDF-Mediathek. (Klik hier voor de uitzending)

Herhaling: Zondag 8 april om 11:50 bij ZDF

Wil je op de hoogte gehouden worden van Schlagernieuws en muziekprogramma’s in Duitsland? Volg ons op Facebook en klik op ‘Vind ik leuk: Klik hier voor de Facebook-pagina.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven