web analytics

Fantasy zanger Freddy is getrouwd met een man

FantasySinds vijf jaar is Freddy Malinowski, één van de zangers van het populaire zangduo Fantasy, met een man getrouwd. Dit nieuws kwam naar buiten in een nieuwe Fantasy-biografie.

Het moet niet makkelijk zijn geweest om dit nieuws zolang te verhullen, Want al sinds 2012 is Fredi, die zich Freddy März noemt met een man getrouwd. Tot eigenlijk vandaag is er van zijn homoseksualiteit niets naar buiten gekomen en komt het nieuws toch wel als een verrassing. De 46-jarige zanger was immers een lange tijd met een vrouw getrouwd en heeft hij drie kinderen. Maar nu is het verstoppen voorbij en vertelt hij zijn verhaal in het boek “Fantasy: Keine Lügen – Für unseren Traum riskierten wir (fast) alles”.

Sinds 1991 is Freddy met zijn jeugdliefde Silke getrouwd en met haar heeft hij dan drie kinderen, waaronder de beginnende schlagerzanger Sandro Malinowski. Het huwelijk ging voorbij en in 2006 gingen ze scheiden. Na de scheiding had hij zijn eerste homoseksuele ervaringen. Zo vertelt hij in het boek over zijn eerste zoen met een man die hij in 2007 leerde kennen:”Hij wilde mij op mijn mond kussen en ik liet het toe. Ik voelde me vreemd omdat ik mijn hele leven vrouwen heb gezoend. We knuffelden, we raakten elkaar overal aan, maar seks hadden we niet. Ik was bang voor seksuele praktijken en was ook in paniek om aids te krijgen.” Na ongeveer een jaar was die relatie voorbij en was weer Freddy alleen.

In 2008 leerde Freddy dan op vakantie in Kroatië Dean kennen die een jaar jonger is als de zanger en uit Kroatië komt. Ze zien elkaar voor het eerst op het strand en er is meteen een band tussen de twee. Dat ontwikkelt zich tot een relatie. In het boek zegt hij:”Elke dag merkte ik dat het leven met deze man was wat ik wilde in het leven. De eerste keer seks met Dean was onbeschrijfelijk. Ik kende homoseks alleen uit pornofilms, maar alles ging vanzelf. We zijn heel natuurlijk met elkaar omgegaan, zonder remmingen en zonder schaamte.” In 2010 gaat Dean scheiden van zijn vrouw waar hij ook kinderen bij heeft en ook Freddy maakt de scheiding officieel, want op papier was hij nog getrouwd met Silke.

Twee jaar later kwam de volgende stap in hun relatie: Dean en Freddy gaan trouwen. Ook speelde mee dat Dean als Kroaat dan in Duitsland kan blijven en daar kan werken. Over de bruiloft schrijft hij:”Het was een bijzondere dag voor ons. Ik vond het heel grappig, dat het voor mij natuurlijk ongewoon was om met een man een band voor het leven aanging. We droegen allebei witte pakken en zagen er uit als twee obers.”

De kinderen van Freddy hebben geen problemen met het feit dat Dean en Freddy een stel zijn. Hij zegt:”Ik was altijd eerlijk tegen hen en heb vanaf het begin over de ontwikkeling van onze relatie gepraat.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven