web analytics

Ross Antony met Himbeereis zum Frühstück

Ross AnthonyDe zanger Ross Antony heeft het nummer “Himbeereis zum Frühstück” uitgebracht als voorproefje van zijn nieuwe album “Aber bitte mit Schlager” wat op 8 september verschijnt.

Op zijn nieuwe album zingt Ross Antony de grootste schlagerhits van de laatste tientallen jaren, maar wel in een modern jasje. Zo zingt hij “Schöner fremder Mann”, “Ein Student aus Uppsala”, “Barfuß im Regen”, “Michaela” en “Tanza Samba mit mur” en zingt hij met zijn man Paul Reeves het duet “Mama’.

De eerste single is “Himbeereis zum Frühstück” en in de videoclip speelt Ross Antony een ober. Het origineel is van het duo Hoffmann & Hoffmann en komt uit 1977. Het nummer is de Duitse versie van het nummer “Crossfire’ van de Bellamy Brothers.

Bekijk hier de videoclip van Ross Antony met Himbeereis zum Frühstück:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven