web analytics

DJ Ötzi terug van zijn bedevaartstocht

DJ ÖtziDJ Ötzi is weer terug in Oostenrijk. Hij was drie weken lang onderweg op bedevaartstocht naar Santiago de Compostela.

Een paar maanden geleden had DJ Ötzi besloten om de bedevaartstocht te lopen en drie weken geleden was het dan ook zo ver: samen met zijn neef ging hij op weg. Dit was al meer dan tien jaar een droom van hem. Hij wilde van alle minnen die zijn gebeurd een plus maken. Iedereen heeft een rugzak en deze wilde hij op deze manier leegmaken. Via zijn Facebookpagina hielden zijn vrouw Sonja en zijn dochter Lisa zijn fans met korte boodschappen op de hoogte van zijn reis en nu hebben ze een video met foto’s van onderweg geplaatst.

Bekijk hier de video

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven