web analytics

Joey Heindle en de ballade Herzen können fliegen

Joey HeindleDe Duitse zanger Joey Heindle heeft het nummer Herzen können fliegen uitgebracht als nieuwe single. Hij heeft het nummer en de muziek zelf geschreven.

Joey Heindle werd bij het Duitse publiek bekend door zijn deelname aan Deutschland sucht den Superstar in 2012 waar hij vijfde werd. Daarna deed hij mee aan de realityserie Ich bin ein Star – Holt mich hier raus! en wist deze te winnen. Hierdoor bleef hij in de spotlights staan. Nu maakt hij een andere droom waar: als singer/songwriter maakt hij een persoonlijke ballade waarvan hij de tekst en de muziek heeft geschreven.

De romantische ballade is in eenvoudige maar klare woorden geschreven. Het is eerlijk, authentiek, vol tederheid en gevoel. Qua muziek wisselt het met rustige pianomomenten, melodieuze koorgezang en wat stevigere passage met gitaren en drums.

Bekijk hier Joey Heindle met “Herzen können fliegen“:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven