web analytics

Beatrice Egli en Kick im Augenblick – Live Tour

Beatrice EgliDe Zwitserse Beatrice Egli brengt op vrijdag 10 maart voor het eerst een Live-DVD en CD uit. Deze heeft de titel Kick im Augenblick – Live Tour gekregen.

Er is een hoop gebeurd sinds de Zwitserse in 2013 het tiende seizoen van Deutschland sucht den Superstar wist te winnen. Met haar debuutalbum Glücksgefühle wist ze meteen door te breken in de Duitstalige muziekwereld. Hierna hield het succes niet op en kwamen er drie andere succesalbums: Pure Lebensfreude, Bis hierher und viel weiter en Kick im Augenblick. Er zijn opnames gemaakt tijdens een concert in Berlijn, met een band en dansers van het Deutschen Fernsehballet. Ze zingt natuurlijk haar hits Mein Herz, Auf die Plätze, Fertig, ins Glück! en Wo sind all die Romeos, maar ze zingt ook het nummer 99 Luftballons.

Kick im Augenblick – Live Tour is beschikbaar als DVD, Bluray, dubbelcd en dubbelcd + DVD.

Bekijk hier de trailer van Beatrice EgliKick im Augenblick – Live Tour:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven