web analytics

Maite Kelly en Es war noch nie so schön

Maite KellyMaite Kelly heeft het nummer Es war noch nie so schön uitgebracht als single. Het nummer staat op het album Sieben Leben für dich.

Het was nog nooit zo leuk om alle tegenstrijdigheden in de liefde opzij te zetten, om je in een avontuur te storten dat zich het leven noemt. En dat gevoel weet Maite Kelly over te brengen dat het zich loont om je hart te vertrouwen en het perfecte moment niet te laten schieten. Het album waar dit nummer op staat is sinds het is uitgekomen in oktober 2016 niet meer uit de hitlijst te denken, al negentien weken staat het er in met plek acht als hoogste plaats.

Bekijk hier Maite Kelly met Es war noch nie so schön:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven