web analytics

Beatrice Egli en Federleicht

Beatrice EgliDe Zwitserse Beatrice Egli heeft de single Federleicht uitgebracht. Dit nummer staat op haar Fan Edition van het album “Kick im Augenblick“.

Niet bang voor veranderingen, uitdagingen of van grote gevoelens: sinds het verschijnen van haar doorbraakalbum Glücksgefühle heeft Beatrice Egli de Duitstalige muziekwereld veroverd met haar frisse en charmante voorkomen. Na drie succesvolle albums en uitverkochte tournees door Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk presenteert ze nu de nieuwe single Federleicht en laat zich van een andere kant zien.

Federleicht is een dromerige, ontspannende popschlager die goed in het gehoord ligt. Exotisch klinkende beats mengen zich met frisse harmonieën. Het gezang van Beatrice Egli zorgt dan voor een moderne mix die alle harten zal veroveren. In het eerste kwartaal van 2017 zal Beatrice ook voor het eerst een Live DVD van haar concert uitbrengen, iets wat een grote wens was.

Beluister hier Beatrice Egli met Federleicht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven