web analytics

Hertel & Hofmann en Männerversteher

Hertel en Hofmann

Op 14 oktober verschijnt het album “Männerversteher” van Stefanie Hertel én Anita en Alexandra Hofmann. Als voorproefje is nu de gelijknamige single uitgebracht.

Deze drie zangeressen zijn aantrekken en begrijpen de man dan ook echt. Daarnaast zijn het ook nog eens 100% powervrouwen. Naast dit powerlied staan er nog twee andere duetten op het album. Met hun beroerende stemmen zingen ze “Das größte aber ist die Liebe”. Het derde nummer zit vol met positieve beats en heet “Es funktioniert”. Daarnaast staan er zes solonummers op van Stefanie Hertel en van Anita en Alexandra Hofmann.

Bekijk hier Hertel & Hofmann met Männerversteher:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven