web analytics

Fantasy met live-album en DVD

FantasyOp vrijdag 2 september verschijnt er van het duo Fantasy het live-album “Freudensprünge – Live aus Berlin” en de DVD “Mit Fantasy auf Reisen“.

Voor het eerst in de carriére van Martin en Freddy brengen ze een live-album uit. In het Berlijnse Friedrichstadtpalast vond er in april 2016 een gedenkwaardig concert plaats.`Tijdens dit concert kregen ze ook een platinaplaat voor hun album “Eine Nacht im Paradies”. Tijdens dit concert worden natuurlijk alle hits gezongen van het album Freudensprünge, al klinken ze wel iets ander dan op het album, want zo zeggen ze zelf op het podium komen de nummers tot leven, dan zingen de fans mee, is er een andere sfeer en dat doet iets met je als artiest en komen er bijzondere emoties vrij.

Ook verschijnt de DVD “Freudensprünge mit Fantasy auf Reisen“. Dit is niet alleen maar concertregistratie, zoals de titel al doet vermoeden. Ze nemen hun fans mee op hun eigen reis, zo zien we ze voor het concert en na het concert en gaan ze ook op reis naar Kroatië, het geborteland van Freddy. Maar natuurlijk zien we ook de opnames van het concert in Berlijn. Zo zingen ze onder meer Blinder Passagier, Eine Insel in de Den Wolken, Ein Hotel Am Meer en Ein Weißes Boot.

Het album “Freudensprünge – Live aus Berlin” en de DVD “Mit Fantasy auf Reisen” zijn vanaf vrijdag 2 september verkrijgbaar.

1 gedachte over “Fantasy met live-album en DVD”

  1. Marjan v Hinthem

    Mijn man is sinds 2014 overleden in de tekst van jullie kan ik heel veel van mij en mijn maatje halen ,de mooie momenten maar ook de verdrietige momenten .wil jullie danken voor deze mooie momenten .geniet van jullie en dank je wel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven