web analytics

Linda Hesse en de single Nein

Linda HesseDe Duitse zangeres Linda Hesse heeft het nummer Nein uitgebracht als single. Het nummer is afkomstig van haar actuele album Sonnenkind.

Het nummer Nein is nogal een bijzonder nummer. In Duitsland wordt er elk jaar door zo’n 800.000 mensen Ja, ik wil! uitgesproken, maar hoeveel mensen daarvan liever Nee, ik wil niet hebben gezegd dat is niet bekend. Maar er zijn ook nog talloze andere momenten waar men liever Nee zegt dan Ja. En dat heeft Linda Hesse ook, en daarover gaat dan ook haar nummer Nein. Al met al is het natuurlijk makkelijker gezongen dan gezegd. Maar het refrein is dan ook ideaal om hard mee te zingen.

Bekijk hier Linda Hesse met Nein:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven