Musketiers van dArtagnan bestijgen Duitse album top 10

dArtagnan De groep dArtagnan blijkt populair te zijn, hun debuutalbum Seit an Seit is op de zevende plek binnen gekomen in de Duitse album top 100.

dArtagnan zijn drie musketiers die zingen over grote daden, heldenmoed en mooie vrouwen. Ze bezingen de kleine en grote dingen in een mix van volksrock, swingende refreinen en duitse teksten. Als nieuwkomer zijn ze meteen op de zevende plek binnengekomen, en dat is natuurlijk ook te danken aan het feit dat ze in februari bij Florian Silbereisen in zijn programma te gast waren. Hoewel veel van hun nummers iets traditioneels hebben past het toch in deze moderne tijd. Ze weten dat elke grote verandering klein begonnen is, dat vriendschap en niet bang zijn om iets nieuws aan te pakken thema’s zijn die uit de tijd van de musketiers klopt en nu nogsteeds zo is. Op het album staan veertien echte musketier-nummers.

Bekijk hier dArtagnan met Seit an Seit:

Een reactie

  • Beirens Eric

    Leren kennen dank zij Ment. Toffe vertolking van “Junge”. Spijtig dat Musikantenstadl niet meer te ontvangen is. Duitse en Oostenrijkse muziek zijn TOP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *