Anni Perka en Bitte melde dich

Anni Perka
Enkele maanden geleden wist Anni Perka te verrassen met haar nummer “Liebe gibt und nimmt” in de show bij Florian Silbereisen. Nu komt ze met de volgende single: Bitte melde dich. Deze twee nummers staan op haar debuutalbum “Lass uns träumen“.

Anni Perka was als kind al op televisie te zien in verschillende reclames en heeft de musicalopleiding van Stage gedaan in Hamburg. Nadat ze als coverzangeres aan de slag was gegaan en in verschillende partyformaties heeft opgetreden besloot ze om aan haar eigen debuutalbum te werken. Het nummer is lekker dansbaar met echte synthesizergeluiden. De muziek is gemaakt door Matthias Hass, Ekki Stein en BJ Martin en voor de tekst is Ulf Krüger verantwoordelijk. In de tekst is er een mix tussen sprankelende spanning, onrust en euforische hoop met de grote vraag of er een heus weerzien komt.

Bekijk hier Anni Perka met Bitte melde dich:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *