web analytics

Mara Kayser en de single Wenn es dich nicht gäb

Mara KayserMara Kayser heeft met het nummer Wenn es dich nicht gäb de tweede single uitgebracht van haar album “Alles atmet Liebe“.

In het nummer gaat het om de perfecte verleider en wat hem dat maakt. Mara Kayser bezingt het type man met een spitsvondige tekst. Het gaat immers altijd op de perfecte verleiding en er is geen superman of Don Juan voor nodig om het hart van een vrouw te veroveren. Hij moet ook niet perfect zijn, hij heeft alleen iets meer fantasie, creatiever en verbeeldingskracht als de andere, maar hij is niet geschikt voor dagelijks gebruikt en hem vasthouden gaat ook niet, en hiermee is de circel dan weer rond. Het nummer is een echte popschlager die je oor niet meer uitgaat.

Bekijk hier Mara Kayser met Wenn es dich nicht gäb:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven