web analytics

Michael Wendler doet mee aan Let’s Dance

Michael WendlerDe Duitse partyschlagerzanger Michael Wendler gaat meedoen aan de danswedstrijd Let’s Dance wat te zien zal zijn bij RTL.

De zender heeft alvast de eerste vier kandidaten bekendgemaakt. Naast Michael Wendler doen ook actrice Nastassja Kinski, zangeres Sarah Lombardi en presentator Niels Ruf mee. Het is te hopen dat het dansen Michael Wendler beter afgaat dan zijn deelname aan Ich bin ein star, daar viel hij naar beneden en blesseerde zijn hand.

In het negende seizoen van Let’s Dance zullen Jorge Gonzalez, Motsi Mabuse en Joachim Llambi weer in de jury zitten. De presentatie is opnieuw in handen van Daniel Hartwich en Sylvie Meis. Het programma begint op 11 maart 2016 op RTL.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven