web analytics

Wolkenfrei-zangeres Vanessa Mai verloofd

Vanessa Mai
Voor Wolkenfrei-zangeres Vanessa Mai is 2015 een heel goed jaar. Zo kwam ze hoog in de hitlijsten met haar nummers en is ze te zien als jurylid van Deutschland sucht den Superstar. Maar ook privégebied loopt het erg goed: ze is verloofd met Andreas Ferber. Hij is de zoon van Uli, die getrouwd is met Andrea Berg.

De twee waren op vakantie op Mallorca en hadden lekker in het zwembad gezeten, gin tonic gedronken, naar muziek geluisterd en lekker geluierd. Andreas had de hele tijd een hoedje op tegen de zon en daaronder had hij het doosje van de ring verstopt. Toen hij deze aan haar gaf wist ze: We zijn verloofd!

In 2012 hebben de twee in een discotheek in de buurt van Stuttgart leren kennen. Maar pas in mei 2013 werd het pas serieus. Vanessa Mai zei daar eerder over: Andreas is mijn zielsverwant geworden. We zijn een liefdespaar die veel met elkaar praten, discussieren en geen geheimen hebben voor elkaar.

Wanneer de bruiloft zal plaatsvinden is nog onbekend, daar hebben ze nog niet over gedacht en kinderen staan helemaal niet nog niet in de planning: “Ik ben 23 en sta aan het begin van mijn carrière.” zegt ze.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven