Weihnachten van Helene Fischer best verkopende album van 2015

Helene FischerHet album “Weihnachten” van Helene Fischer is het meest succesvolle album van 2015, dat heeft GfK Entertainment, het bedrijf achter de hitlijsten, bekend gemaakt. Het is voor het eerst dat een album dat zo laat in het jaar uitkwam het best verkocht is.

Het album ligt vier weken in de winkels en is nu al zoveel verkocht dat ze de komende dagen niet meer in te halen is qua verkoopcijfers. Op de tweede plek staat Adele met haar album “25”, op plek drie staat op dit moment Sarah Connor met “Muttersprache”. Op de vierde plek staat opnieuw Helene Fischer met haar album “Farbenspiel“.

In de afgelopen jaren stond Helene Fischer ookal op de eerste plek, in 2013 en 2014 was Farbenspiel het best verkopende album. Hiermee zet ze een record neer: nog nooit heeft een artiest drie jaar op rij het best verkopende album gehad.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.