web analytics

Santiano met de single Ade, Ade

SantianoDe groep Santiano heeft het nummer “Ade, Ade” uitgebracht dat afkomstig is van hun album “Von Liebe, Tod und Freiheit“.

Santiano is één van de succesvolste groepen met twee ECHO’s, vijfvoudig platina, een diamand award en alleen maar uitverkochte concerten. Met “Ade, Ade” brengen ze nu dus de tweede single uit van hun derde nummer 1 album “Von Liebe, Tod und Freiheit“.

Ade, Ade” is een echt Santiano-nummer. Het is een echte hymne op het leven en op de vrienschap. Het biedt voor elke luisteraar de ruimte om de eigen ervaringen uit het eigen leven in te herkennen. Ook is het een lekkere oorwurm, want na één keer luisteren zorgt het refrein al voor een goede sfeer.

Bekijk hier Santiano met Ade, Ade:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven