web analytics

Marc Pircher & Markus Wolfahrt en het duet Wo die Liebe lebt

Marc PircherTwee hitgiganten uit de schlagerbranche hebben een duet opgenomen: Marc Pircher is al sinds jaren niet meer weg te denken heeft samen met Markus Wolfahrt, die jarenlang de zanger van de Klostertaler was en nu alweer enige tijd solo optreed.

Samen met de producenten Christian Zierhofer en Helmut Rasinger hebben ze van “Wo die Liebe lebt” een ballade gemaakt dat perfect is voor deze kersttijd. Het levert gevoelige klanken in de woonkamer. Het nummer is een ode aan de vrede, het samenzijn en het krachtigste in ons allen: de liefde. Zo met romantische hobo-klanken en strijkers blijkt dat Marc Pircher en Markus Wolfahrt niet alleen maar feestnummers kunnen maken, maar met een ballade ook erg goed uit de voeten kunnen.

Bekijk hier Marc Pircher en Markus Wolfahrt met Wo die Liebe lebt:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven