web analytics

Florian Silbereisen brengt “Und brennen 100.000 Kerzen” uit als single

Florian SilbereisenFlorian Silbereisen heeft het nummer “Und brennen 100.000 Kerzen” uitgebracht als digitale single.

Afgelopen zaterdag, tijdens het Adventsfest der 100.000 Lichter bracht Florian Silbereisen het nieuwe nummer “Und brennen 100.000 Kerzen” ten gehore. Het programma is goed bekeken op de ARD, er keken maarliefst 6,26 miljoen Duitsers, wat een jaarrecord is. In 2015 was dit programma het best bekeken zaterdagavondprogramma. Het nummer zelf is perfect voor deze advent- en kersttijd waar als de kaarsjes branden zomaar voor een moment alles ineens anders zijn.

Bekijk hier Florian Silbereisen met “Und brennen 100.000 Kerzen“:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven