VIncent & Fernando en kerstalbum Weihnacht daheim

Vincent en Fernando
De symphatieke broers Vincent & Fernando brengen vandaag het kerstalbum “Weihnacht daheim” uit.

De periode van de donkere dagen voor kerst breekt aan, wat met alle voorbereidingen rond het feest nogal hectisch kan zijn, maar het album “Weihnacht daheim” is het authentieke kerstalbum dat rust en voorpret brengt.

Traditionele en bekende liedjes horen erbij net als ook nieuwe teksten en melodieën bij deze tijd die niet ten einde is als kerst voorbij is. Zo kan je de hele winter het nummer “Ich mag den Winter” en ook “Zünd eine Kerze an” draaien. Maar ook op het album hoort een titel als “Glaube an Gott“. Met hun perfect geharmoniseerde stemmen nemen de broers de luisteraar mee op reis door een feestlijk winterlandschap waar een ieder van droomt. Je hoeft alleen je ogen maar te sluiten om deze voor je te zien.

Bekijk hier Vincent & Fernando met Weihnacht daheim:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.