web analytics

Gaby Albrecht en album Perfekter Augenblick

Gaby AlbrechtOp vrijdag zes november verschijnt het album “Perfekter Augenblick” van Gaby Albrecht.

Gaby Albrecht hoopt dat haar fans bij dit album achterover kunnen leunen en zich ontspannen. “Ik wil met mijn nummers het publiek muzikaal verwennen en met mijn stem emoties opwekken.” zei ze. Nou dat is gelukt. De nummers die gaan over verhalen die uit het leven gegrepen zijn gaan over liefde, noodlot, families, grote en kleine gevoelens, verlangen en dromen ontwikkelen. “Ik verheug me er op als het publiek zich in deze verhalen kan herkennen of met de nummers de zorgen van alledag kan vergeten.”

Een persoonlijk lievelingsnummer kan ze niet kiezen, maar twee nummers zijn bijzonder: “Alles“, omdat dat de mooiste liefdesverklaring is en “Ich hab geträumt” omdat dat nummer een actuele tekst heeft. Een ander nummer zoals “Federleicht” is een oorwurm die het gevoel geeft dat je niet alles zo zwaar moet nemen. Andere nummers hebben ook een positieve blik op het leven. Hiermee is “Perfekter Augenblick” de juiste muziek voor de donkere herfstdagen en lange winteravonden waar de nieuwe dagen vol hoop, moed en liefde zullen zijn.

Bekijk hier Gaby Albrecht met Bilder von dir:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven