Matthias Reim weer gelukkig met ex Christin

Matthias ReimEr is weer goed nieuws te melden over Matthias Reim: hij is weer gelukkig in de liefde. Volgens de krant Bild heeft hij een relatie met ex-vriendin Christin Stark.

Zo’n twee jaar geleden leerde Matthias Reim de 32-jaar jongere zangeres Christin Stark tegen. Ze hadden een affaire, maar toen was Matthias nog getrouwd met zijn vrouw Sarah waarbij hij twee kinderen heeft. Daarna kwam de affaire ten einde. Maar het huwelijk met Sarah hield ook geen stand, afgelopen zomer liep het huwelijk stuk na negen jaar.

Volgens de Bild is nu de liefde weer opgebloeid tussen Matthias en Christin en zouden ze samenwonen in een Villa bij de Bodensee. Het zou echte liefde zijn tussen de twee volgens een goede bekende. Ook Sarah is niet ongelukkig, zij zou ook een nieuwe vriend hebben en ze woont nog in het huis waar ze samen met Matthias in woonde, al zou dit huis wel te koop staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *