Linda Fäh en de single Titanic

Linda FähDe Zwitserse Linda Fäh heeft als single het nummer Titanic uitgebracht. Het nummer staat op het album “Du kannst fliegen” die vorige maand is uitgekomen.

Het verhaal van Titanic gaat over een afspraakje in de bioscoop waar ze naar de film titanic gaan kijken en als het schip dan in de oceaan verdwijnt stelt ze zich voor hoe het zou zijn als zij samen op dat schip hadden gezeten. Ze zou van het laatste moment samenzijn genieten, ook als het haar leven zou kosten wat zulke liefde kom je geen twee keer tegen. Het nummer is geschreven door Chrstopher Gronau, Benjamin Brümmer en Tobias Reitz en de producent Tommy Mustac heeft de voor de muziek gezorgt. Het is een echte popschlager die een beetje tegen dance aanschuurt.

Bekijk hier Linda Fäh met Titanic:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *