web analytics

150 Jahre Schlager – Das große Fest zum Jubiläum van 10 oktober 2015

Das ErsteOp zaterdag 10 oktober presenteert Florian Silbereisen het programma 150 Jahre Schlager – Das große Fest zum Jubiläum dat op de ARD te zien is. Het is zoals de titel al doet vermoeden 150 jaar geleden dat het woord schlager werd gebruikt om een nummer als hit te bestempelen. Dit gebeurde bij de wals An der schönen blauen Donau van Johann Strauss. De uitzending is een kwartiertje verlengt en duurt nu tot half twaalf!

Florian Silbereisen presenteert een hoop onvergetelijke hits en daar horen natuurlijk ook grote sterren bij. Te gast in deze uitzending zijn onder andere: Vicky Leandros, violist David Garrett, Mireille Mathieu, de groep Santiano, Howard Carpendale, Michelle, Semino Rossi, DJ Ötzi, Wolkenfrei-zangeres Vanessa Mai en die Höhner. Maar natuurlijk zullen ook verschillende verrassingen plaatsvinden deze avond.

Uitzending: zaterdag 10 oktober om 20:15 op ARD

3 gedachten over “150 Jahre Schlager – Das große Fest zum Jubiläum van 10 oktober 2015”

  1. T. Regter- Visje

    Ik heb tot op dit moment geen schlager gehoord en vind dus dat de titel
    van het programma niet de lading dekt.
    Met vriendelijke groet Terry Regter-Visje

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven