Hartoperatie voor Karel Gott

imageDe Tsjechische Karel Gott, ook wel bekend als de gouden stem uit Praag, is afgelopen dinsdag opgenomen in een kliniek in Praag wegens hartproblemen. Hierdoor zijn alle concerten afgezegt.

De 76-jarige Karel Gott zou in zijn villa in Praag zijn flauwgevallen en toen heeft zijn vrouw Ivana de ambulance gebeld. In de nacht van dinsdag op woensdag is hij toen aan zijn hart geopereerd. Deze operatie voor een vernauwde hartklep zou oorspronkelijk voor november ingepland zijn. Tijdens zijn ziekenbezoek werd hij begeleid door zijn vrouw Ivana en zijn oudste dochter Dominika.

Karel Gott heeft eerder dit jaar al verteld dat hij hartritmestoornissen heeft en de artsen hadden hem toen aangeraden om het rustig aan te doen en meer tijd door te brengen met zijn jongste dochters Charlotte Ella van negen en Nelly Sofie van zeven jaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *