Alexander Rier en het album Jetzt

Alexander Rier
Het nieuwe album Jetzt is van Alexander Rier is verschenen. Dat is alweer het vijfde album van de zoon van Kastelruther Spatzen-zanger Norbert Rier.

Op het album staan veertien echte schlagernummers. Zo is het nummer “Am liebsten lieb ich dich” echt om te dansen met synthesizermuziek en een goede bas. Ook hitpotentie heeft het nummer “Jetzt“, waar het muzikaal gezien een goed ritme en sterke gitaren aanwezig zijn. Tekstueel gaat het erover dat veel mensen heel goed kunnen uitstellen en dan vooral de belangrijke dingen.

Het nummer “Wünsch mir eine Nacht” brengt door een reggae-achtig ritme meteen vanaf de eerste seconde een goed humeur. In dit nummer gaat het over de magie van de nacht als je voor het eerst met je geliefde bent. Ook stat er op dit nummer een heuse schlagermedley met de hits “Marmorstein und Eisen bricht”, “Eviva Espana” en “Die Hände zum Himmel”. Als bonusnummer staat ook het nummer Tag für Tag (für eire Fans) wat door alle kinderen van de Kastelruther Spatzen is gezongen. Dat nummer is opgenomen tijdens het dertigste Spatzenfeest vorig jaar.

Bekijk hier Alexander Rier en “Wünsch mir eine Nacht“:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *