web analytics

Monika Martin en Die neue Wirklichkeit

Monika MartinHet nummer “Die neue Wirklichkeit” van Monika Martin is de parel van het album “Mit dir“. Het nummer laat zich niet heel makkelijk in een hokje plaatsen. Het zelfgeschreven nummer bestaat uit harmoniën en gevoelens gezongen door de onvergelijkbare stem van Monika. Ze schrijft over de achtbaan van gevoelens en zingt over verleiding, risico en inzicht.

Het hart gloeit van passie en verlangen, maar voordat het moment daar is komt het stemmetje in je achterhoofd dat zegt dat deze nacht een prijs heeft die je niet kan betalen. En daarom moet de passie stoppen. Muzikaal gezien is het nummer de perfecte drie-eenheid tussen dance, pop en schlager, het intro van het nummer is zwevend, maar daarna komt het ritme: hart, dreigend en spannend, maar bovenal uptempo die de luisteraar op een reis meeneemt. Het gaat door tijd en ruimte en houd geen seconde in en daarom geeft de muziek het thema van het verhaal de dynamiek die het nodig heeft.

Bekijk hier Monika Martin met Die neue Wirklichkeit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven